Dişli Belediyesi Mezarlığımıza Parke Döşedi

• 4 Nisan 2016

Bayramlarda,Ziyaretlerimizde ve Defin işlemlerinde özellikle Yağmurlu ve Kış günlerinde yada normal zamanlarımızda Kasaba halkı olarak hepimizin manevi olarak bir değeri olan Kasabamızın mezarlığı artık daha düzenli tertipli ve dahada kolay ulaşılabilir olacak.Dişli Belediyesi Kasabanın Düzenlenmesi projesine Kasabanın Mezarlığına Parke taşı döşeyerek devam etti.

Orta mezarlıktan başlayan parke çalışması,üç tane alt alta yol olarak tamamlandı.Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir‘den aldığımız bilgiye göre Bu proje Eski mezarlık ve zamanla yeni mezarlıkla beraber yapılarak  devam edecek..