Kır Kahvesi,Düğün Salonu ve Dinlenme Tesisi Yapıldı.

• 4 Temmuz 2016

Dişli Belediyesi Sosyal Tesisleri Kapsamında Bizlerin Dişli Tepesi olarak bildiğimiz ve yıllardır piknik alanı olarak kullanılan yerimiz, Dişli Belediyesi tarafından yıkılarak, Günümüzde özellikle son yıllarda  açık hava buluşmalarının moda olduğu,artık Kasabamızdada ihtiyac haline gelen Açık Hava, Kır Kahvesi,Düğün salonu ve Dinlenme Tesisini hizmete soktu.

Dişli Belediyesi Sosyal Tesisleri Kır Kahvesi,Düğün Salonu ve Dinlenme Tesisine Emeği geçen,En ufak ayrıntıya kadar kendisi ilgilenen ve devamlı takibini  bizzat yapan Dişli Belediye Başkanımız Sayın Süreyya Güvenir Başta olmak üzere, Parke ve Düzenlemelerde Emeği bulunan ve yapım aşamasının takipçisi olan, Hasan Akyüz Usta’ya,Kendi işleri gibi en iyi şekilde çalışıp Teşekkürü en fazla  hakeden Dişli Belediye işçilerine,Emeği geçen herkese,İnşaat esnasında Dualarını kasabamızın geleceği için yapan, Analarımıza,Bacılarımıza, Büyüklerimize sonsuz Teşekkürlerimizi sunuyoruz. Herkesten Allahrazı olsun.