Uluyola Sıcak Asfalt Döküldü

• 4 Ağustos 2016

Kasabamızda Uluyol olarak bilinen Bolvadin istikametine ve tarlalara geçişde kullandığımız Uluyol Mevkisi Yolu,zaman zaman mıcırlı asfalt dökülüyor, bir müddet sonra yol tekrar bozuluyordu.

Bu yola Belediye Başkanımız Süreyya Güvenir’in girişimleri sayesinde Dişli Kasabası tarihinde ilk defa on iki cm. Yüksekliğinde Sıcak Asfalt döküldü.Yol, Dişli Uluyol girişinden başlayıp,Kasabamız içindeki Özburun Dörtyola kadar uzanıyor.Aynı zamanda Özburun’a kadar gidecek olan yol için Belediye Başkanımız Süreyya GÜVENİR‘e,ayrıca İl Genel Meclisi Başkanı Salih SEL,Meclis Başkan Yardımcısı Ömer DAYI,Genel Sekreter Recep OYUR,Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Emin İPEK Beyler’e Kasabamız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Emeği geçen herkesten Allahrazı olsun.