Dişli’ye Mobese Takıldı

• 4 Nisan 2015

Dişli Kasabası, belediye tarafından yaptırılan Kablosuz MOBESE kameraları ile 24 saat aralıksız izlenecek.

Teknolojiye ayak uyduran Dişli Belediyesi, beldenin güvenliğini bir üst seviyeye çıkarmak adına belde girişi ve bazı bölgelere MOBESE kamerası kurdurdu. Konuyla ilgili bilgi veren Dişli Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR , amaçlarının Dişli Kasabasına en iyi hizmeti verebilmek olduğunu belirterek, belediye olarak teknolojiyi yakından takip ettiklerini söyledi. Beldenin güvenliği için MOBESE sistemi uygulamasını getirdiklerini belirten Başkan Güvenir; sistem kapsamında beldenin 24 saat MOBESE kameralarından izlendiğini ve böylelikle güvenliğin bir üst seviyede tutulduğunu kaydetti.

Kameralar Belediyeden izleniyor.İlerleyen Zamanlarda  Kameraların bazılarını İnternetten izleme imkanı olacak.Sitemizden bu durumu takip edebilirsiniz.

Kameraların plaka okuma sistemide aktif durumda. Mobese kameraları Kasabamızın giriş ve çıkışlarını kontrol altında tutmak için, bugün itibariyle 8 ayrı nokta ve 20 adet kamera sistemiyle devreye sokuldu.Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir Mobese’nin Maliyetinin Tamamının, Dişli Belediyesi tarafından karşılandığını söyledi.